Valentijn pakt uit.
Valentijn pakt uit. Foto: Ludo van Well

Valentijn houdt van kunst

Sport en vereniging

COLIJNSPLAAT - 14 februari is het Valentijnsdag. Om de anonieme schenker van de kleine attentie tegemoet te komen heeft GalleryMaritime Colijnsplaat aantrekkelijke verleidinkjes om iemand stilletjes te bedanken of lief te raken met: ‘ik mag je graag en/of ik hou van je’.

Originele kunst in geschenkdoosje of -kistje. Het kan, met of zonder bijgevoegde tekst, via de galerie opgestuurd of bezorgd worden in de ervoor bestemde brievenbus. Een telefoontje vóór 12 februari naar 06-22591452 of email info@gallerymaritime.nl en op de 14e februari word je Valentijnsgeschenk op de juiste plaats bezorgd. In de etalage van de galerie liggen unieke kunstcadeaus; een boek, een bouwplaat, een halsketting, een geluk-visje etc. Verwen je lief op Valentijnsdag.

Nieuwsgierig geworden? Galerie bezoeken kan nog, zij het in beperkte mate, na telefonisch aanmelden en voor wie zich aan de RIVM-regels houdt. De Valentijn verleidinkjes zijn te bestellen en/of af te halen bij GalleryMaritime, Voorstraat 45, 4486 AJ Colijnsplaat, tel. 06-22591452. Expositie Colijnsplaat Maritiem en Plein Air, tot 28 februari. Contacttijden dagelijks van 12.00-17.00 uur, www.gallerymaritime.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief