#FeelGoes-activiteiten om iedereen wat op te vrolijken
<p>Broederliefde tijdens de opnamen van het eerste Clubbin&#39; event.</p>

Broederliefde tijdens de opnamen van het eerste Clubbin' event.

(Foto: Gianni Tahitu)

#FeelGoes-activiteiten om iedereen wat op te vrolijken

GOES - De gemeente Goes komt met een aantal #FeelGoes-activiteiten. Hiermee hoopt ze inwoners door de lockdown te helpen. “Wij focussen als gemeente op de mogelijkheden die er ondanks alle geldende regels zijn”, zegt burgemeester Margo Mulder.


De gemeente organiseert de activiteiten voor jong en oud met de stichting Goes Marketing en SMWO. “We merken namelijk dat iedereen behoefte heeft aan dingen waar je blij van wordt. Dat helpt ons allemaal om alles vol te kunnen houden. Positiviteit maakt het leed zeker niet minder, maar de zwaarte hopelijk wel wat lichter. Dat is nodig”, zegt de burgemeester.

Woov

Een van de evenementen is een nieuw Clubbin’Zeeland-event. De eerste editie van het evenement was tijdens oud en nieuw. Er zijn nieuwe dj-sets opgenomen, die zaterdag (Clubbin’ 2.0 urban take over) en volgende week zaterdag (Clubbin’ 3.0 we’re@the house) worden gestreamd via de Woov-app. Beide beginnen om 21.00 uur.

Inschrijven

Verder organiseert de stichting Goes Marketing zaterdag een online pubquiz en op Binnenkort komen er verschillende wandelroutes langs to go-afhaalpunten. Houd de social media van Goes is Goes in de gaten.

Tot slot krijgen alle inwoners vanaf tachtig jaar en de bewoners van verzorgingshuizen deze maand post van de burgemeester. Daarnaast kan iedereen die emand in het zonnetje wil zetten een foto met een #FeelGoes-boodschap insturen die groot wordt afgebeeld op het bord bij het Tiendenplein.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/beveland&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;