Afbeelding

Arrestaties na vondst drugslab in Lewedorp

Door: Advertorial 112 Meldingen

LEWEDORP - In een schuur aan de Damstraat in Lewedorp heeft de politie donderdag 16 september een drugslaboratorium ontdekt. De bewoners van dit adres, een man en een vrouw, zijn aangehouden. Maandagmorgen is een derde verdachte opgepakt. Dit is een 25-jarige man uit Vlissingen. De politie zoekt nog een andere man. Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan deze zaak.

Half september kreeg de politie een tip en viel daarop een woning en schuur aan de Damstraat binnen. Er werd een lab aangetroffen om harddrugs te maken. Dit laboratorium is ontmanteld en de spullen zijn afgevoerd. Ruim tweehonderd gram amfetamine, kleinere hoeveelheden hennep en hasj en vals geld zijn in beslag genomen. De twee bewoners zijn aangehouden. De vrouw werd dezelfde avond na verhoor in vrijheid gesteld. Zij blijft verdachte in deze zaak. De man zit nog steeds vast.

Maandagochtend werd in het politiecellencomplex in Middelburg de derde verdachte aangehouden. Deze Vlissinger zit nog vast en wordt verhoord.

Beelden

De politie is nog op zoek naar de identiteit van een andere man. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het drugslab in Lewedorp. Deze man staat op beeld. In een opsporingsbericht toont de politie vanaf dinsdagavond 2 november foto’s. Ook worden beelden van hem getoond in Opsporing Verzocht. De politie hoopt dat er mensen zijn die hem herkennen. 

De live-uitzending van Opsporing Verzocht begint dinsdag om 21.20 uur op NPO1. Woensdag wordt het programma rond 13.20 uur herhaald via NPO1.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief