Rabobank helpt maatschappelijke gebouwen verduurzamen

De coöperatieve Rabobank wil een actieve bijdrage leveren aan een duurzamere leefomgeving en het versnellen van de energietransitie. Daarom investeert zij een deel van haar coöperatief dividend in zonnepanelen voor maatschappelijke gebouwen zoals scholen, musea, bibliotheken, theaters, clubhuizen en buurthuizen. Leden van Rabobank kunnen vervolgens stemmen en zo bepalen welke maatschappelijke gebouwen Rabobank helpt te verduurzamen door middel van zonnepanelen. Voor de winnaars betaalt Rabobank de helft van de kosten voor aanschaf en installatie.


De maatschappelijke verenigingen en stichtingen die in aanmerking komen zijn klant van Rabobank en eigenaar van gebouwen die de leefomgeving kenmerken. Uitzondering zijn maatschappelijke organisaties die huren bij hun gemeente: ook zij komen mogelijk in aanmerking.

De voorwaarden voor deelname en antwoorden op veel gestelde vragen zijn te vinden op www.rabo-zonnepanelen.nl

Eigenaren van maatschappelijke gebouwen hebben een digitale uitnodiging ontvangen met unieke inschrijfcode om zich online aan te melden, of kunnen deze alsnog aanvragen bij Rabobank. Inschrijven kan t/m 31 januari. Op maandag 17 januari om 19.30 uur is er de mogelijkheid om online vragen te stellen in een webinar. Aanmelden voor het webinar of opvragen van een inschrijfcode kan via communicatie.zwn@rabobank.nl. De mogelijkheid voor leden om te stemmen start op 28 februari via de Rabo App.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>