Saman Groep gaat uitbreiden op haar terrein in Zierikzee.
Saman Groep gaat uitbreiden op haar terrein in Zierikzee.

Saman Groep breidt uit in Zierikzee

  Actueel

ZIERIKZEE – De Saman Groep start in het najaar met de bouw van een tweede pand, pal achter het huidige pand aan de Gouwepoort in Zierikzee.


Het pand biedt 800 vierkante meter extra magazijnruimte, inclusief efficiënte goederenuitgifte, 250 vierkante meter kantoorruimte en circa 80 parkeerplaatsen. Het bedrijf hoopt uiterlijk in maart 2020 het tweede pand te kunnen betrekken.

Positieve energiebalans

In september 2016 vestigde de Saman Groep zich aan de Gouwepoort. Inmiddels is de organisatie meer dan verdubbeld en zijn er 170 collega's actief binnen het bedrijf. Met de uitbreiding ontstaat bijna een verviervoudiging van de logistieke mogelijkheden voor de organisatie en kan ze inspelen op de groeiambities in de energietransitie. Voor een volledig duurzame energievoorziening wordt gebruikgemaakt van zonnepanelen en warmtepompen in combinatie met energie uit de bodem. 'Doordat er straks meer energie wordt opgewekt dan het eigen verbruik, krijgt het pand een positieve energiebalans', laat Saman weten.

Het is de tweede uitbreiding voor de Saman Groep in korte tijd. In april opende de organisatie al een tweede vestiging in Oosterhout.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief