Foto: Philip Hopman

Prentenboek 'Boer Boris' heeft ook een Zeeuwse versie

  Cultuur

GOES - Na het boek ‘Meisjes om te zoenen’ van Maranke Rinck en Martijn van der Linden en twee boekjes van Nijntje is er nu een vierde kinderboek in het Zeeuws vertaald: ‘Boer Boris gaat naar zee’.


De bewerking van Engel Reinhoudt heet ‘Boer Boris ei vekantie’. De Boer Boris-boeken zijn de populairste prentenboeken van het moment. Ze zijn geschreven door Ted van Lieshout en getekend door Philip Hopman.

De vertaalde aflevering is prentenboek van het jaar geweest en past volgens uitgever Anthoni Fierloos van het Paard van Troje goed bij Zeeland.

Presentatie

‘Boer Boris ei vekantie’ wordt woensdag 31 januari om 15.00 uur gepresenteerd in boekhandel het Paard van Troje in Goes. Wethouder Derk Alssema van de gemeente Goes neemt het eerste exemplaar in ontvangst. Ouders en kinderen zijn welkom om te komen luisteren naar het verhaal, verteld door Reinhoudt.

Drvkkery

Van Lieshout, Hopman en Reinhoudt zijn zondag 4 februari samen aanwezig in de Drvkkery in Middelburg. Vanaf 14.00 uur is er daar een programma rondom de Boer Boris-boeken. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief