Foto: Bennie Krajenbrink

Culturele prijs Goes voor 'inspirerende' stichting De Bunder

  Cultuur

GOES - Stichting De Bunder uit ‘s-Heer Arendskerke krijgt de culturele prijs van de Culturele Raad Goes.


De stichting krijgt de prijs vanwege de manier waarop deze ‘verbindt en zich manifesteert’.

De Bunder zorgt voor een breed cultureel aanbod op een stuk grond tussen de Oude Rijksweg en Panhoeveweg in ‘s-Heer Arendskerke. Amateurkunst en professionele kunst, beeldende kunst, letteren en muziek, gevestigde namen en nieuw talent, regionaal en internationaal komen allemaal voor het voetlicht op het 10.000 vierkante meter (‘een bunder’) grote stuk grond.

Moeiteloos

“Ogenschijnlijk moeiteloos en met enthousiasme worden niet-kunstenaars en het onderwijs bij exposities betrokken”, zegt de Culturele Raad Goes. “Een inspiratieplek voor jong en oud. Ook is de samenwerking met andere organisaties nooit ver weg. De drempel is laag zonder dat er concessies op het gebied van kwaliteit worden gedaan.”

Geschenk

De prijs bestaat uit een cultureel geschenk dat in overleg met de winnaar wordt bepaald. De datum van uitreiking wordt op een later moment bepaald. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Timmerlieden

Middelburg

Receptie medewerker

Oostkapelle

Interieurverzorgster

\\\'s Gravenpolder

Mechanical engineer

Heinkenszand

Algemeen Coordinator

Tholen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief