Foto: Jeroen van Opstal

Maan, Fresku, Indian Askin en karaoke op Klomppop Festivalweekend

  Cultuur

OVEZANDE - Maan, Fresku, Indian Askin, Kafke en de Tante Joke Karaoke Band zijn de eerste namen voor het Klomppop Festivalweekend in Ovezande.


Maan staat zaterdagavond op het podium. De zangeres werd bekend van haar deelname aan The Voice, maar staat inmiddels in uitverkochte clubs en op festivals in het hele land.

Indian Askin keert na een succesvol optreden in 2016 volgend jaar terug naar Ovezande. De band brengt in januari zijn tweede album uit.

Rappers

Fresku is een bekende naam in de hiphop-wereld. Hij is al tien jaar bezig, maar nog altijd één van de toonaangevende rappers in Nederland. Zanger Kafke staat in de feesttent. De Brabander is bekend van zijn hit ‘Springen’.

Wie zelf op het podium wil staan moet naar de show van de Tante Joke Karaoke Band. De muzikanten reizen langs popzalen in Nederland. Daar klimmen bezoekers op het podium om hun favoriete songs te zingen onder begeleiding van de band.

Vroege vogels

Op de laatste dag van het festivalweekend in Ovezande zal dat niet anders zijn. Het Klomppop Festivalweekend vindt plaats van vrijdag 24 mei tot en met zondag 26 mei. De voorverkoop voor vroege vogels is begonnen. Wie nu al kaartjes koopt is goedkoper uit dan op het moment dat de volgende namen bekend zijn gemaakt.

Tickets zijn te koop via www.klomppop.nl.   
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief