De Borsele Sloepoort Cup vindt voor de 33e keer plaats.
De Borsele Sloepoort Cup vindt voor de 33e keer plaats. (Archieffoto: Coby Weijers)

Zestien clubs treden aan voor Borsele Sloepoort Cup

  Sport

NIEUWDORP - Zestien voetbalelftallen doen mee aan de 33e editie van de Borsele Sloepoort Cup (BSC). Zaterdag begint het toernooi met de eerste voorrondes. De wedstrijden vinden plaats op het sportcomplex van SV Nieuwdorp.


Het deelnemersveld, bestaande uit hoofdklassers en eerste-, tweede-, derde- en vierdeklassers, mag er volgens de BSC-organisatie zijn. Vijftien teams komen uit Zeeland en Jeka uit Bavel vertegenwoordigt Noord-Brabant. De Zeeuwse clubs zijn VC Vlissingen (een zondag en zaterdagteam nemen deel), Arnemuiden, Oostkapelle, Zeelandia Middelburg, De Meeuwen, Serooskerke, Kapelle, VCK, RCS, Nieuwdorp, Terneuzen, Patrijzen, DwO'15 en MZVC. 

De BSC-commissie heeft dit jaar gekozen voor een Nations League-model met drie verschillende niveaus. ‘Dit betekent dat iedereen een nuttig toernooi tegemoet kan zien, waarin ieder team op zijn niveau de nodige speelminuten kan maken’, aldus de organisatie. Veel clubs doen traditiegetrouw mee aan het toernooi als voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.

Kijk voor het speelschema op  www.svnieuwdorp.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>