Afbeelding

Buys Ballotstraat in Goes maximaal veertien weken dicht voor verkeer

Door: Eugene de Kok Algemeen


GOES - De werkzaamheden aan het kruispunt Buys Ballotstraat en Patijnweg beginnen maandag. Vanaf de vrijdag daarna (16 februari) gaat de spoorovergang vanuit de Buys Ballotstraat dicht voor verkeer.

Deze is maximaal veertien weken afgesloten.

Overlast voor het verkeer is niet te voorkomen, zegt de gemeente Goes in een bericht. “We doen ons uiterste best om het verkeer in goede banen te leiden. We monitoren de situatie in Goes zorgvuldig. Als blijkt dat door de werkzaamheden op andere plekken in of rondom de stad flinke overlast ontstaat, nemen we maatregelen.”

Knooppunten

Enkele knooppunten worden vanaf het begin van de werkzaamheden nauwlettend in de gaten gehouden. De Buys Ballotstraat is één van de drukste straten in Goes. In de spits loopt het er regelmatig vast.

Omleidingen

De omleidingsroutes zijn met borden aangegeven. Tijdens de werkzaamheden kan het verkeer wel blijven rijden op de Patijnweg. De bedrijven in Kloetinge en het tankstation van De Meeuw blijven goed bereikbaar.

Informatie over de afsluiting is te vinden www.goes.nl/buysballot.

Spreekuur

Omwonenden met vragen kunnen elke dinsdag tussen 13.00 uur en 14.00 uur terecht op het inloopspreekuur aan de Wilhelminastraat in Kloetinge.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief