Afbeelding
Foto: Rondé

Line-up voor Klomppop Festivalweekend is compleet

Door: Eugene de Kok Cultuur

OVEZANDE - De line-up voor het Klomppop Festivalweekend in Ovezande is compleet. Het vindt plaats in het laatste weekend van mei.

Op zaterdag zijn de meeste artiesten te zien. Headliners zijn dan indiebands Moss en Rondé (foto) en hiphopper Kraantje Pappie, die onlangs met Bizzey een enorme hit had met ‘Ja!’ en nu weer hoog staat genoteerd met ‘Little Craney’.

Verder staan er opkomende bands op het podium zoals Canshaker Pi, EUT en Dirk en uit Zeeland en West-Brabant komen onder meer de Hobbyisten, Screw Houston en Rites.

Feest

De derde tent is een feestoord met muziek van feestband Kennèh en de DJ’s van Poar Neem’n, Timski en Aardbei Macht Frei.

Het weekend begint al op vrijdag met de finale van de lokale talentenwedstrijd Spectra en optredens van Hausmagger en Treehook.

Straattheater

Het is de 38e editie van Klomppop. Sinds vorig jaar is het een driedaags evenement waar op de laatste dag niet muziek, maar het straattheater centraal staat. Naast alle theaterartiesten uit binnen- en buitenland is er dan ook een braderie en een kindermarkt. De dag wordt wel weer afgesloten met muziek in de tenten op de sportvelden van Ovezande.

Proost

Er zijn shows van folkband Squander Squad, JP and The Seeger Session Band, The Shoals Connection en feestband Proost!

Er zijn nog kaarten te koop voor het Klomppop Festivalweekend. Op zaterdag rijdt er van ‘s middags vroeg tot ‘s nachts om het half uur een pendelbus tussen het station in Goes en het festivalterrein in Ovezande.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief