Foto: RWS partner in wonen

Bouw megaproject Westerschans volgende week van start

GOES - RWS partner in wonen gaat volgende week officieel beginnen met het project Westerschans.


Aan de kade langs het kanaal van Goes naar Wilhelminadorp komen 83 huur- en 27 koopappartementen en meerdere commerciële ruimten, waaronder een grote vestiging van supermarkt Albert Heijn.

Extra afslag

Eerder is in het kader van het bouwproject de weg al verlegd, richting de Troelstralaan, en is er een extra afslag op de ringbrug gemaakt. Het appartementencomplex komt daarmee aan het water te liggen.

Commercieel

In de eerste fase worden de appartementen en kadewoningen gebouwd, evenals de commerciële ruimten. Dan wordt ook de tunnel voor fietsers en voetgangers gebouwd. De tweede fase bestaat uit de bouw van 27 koopappartementen en nog een aantal ruimten voor winkels, horeca en kantoren. Daarna volgt er nog een fase. Wat daar gaat komen is nog niet bekend. Er is sprake geweest van een hotel.

Wachtlijst 

RWS gaat de appartementen verhuren. Vanaf het tweede kwartaal van 2019 gaan deze in de verhuur via www.zuidwestwonen.nl. Er is geen wachtlijst voor dit project. Huurders krijgen eind volgend jaar of begin 2020 hun sleutels.

De verkoop van de appartementen gaat binnenkort van start. Zaterdag 14 juli is er een inloopdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur in het Erasmuspark in Goes. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief