wegwerkzaamheden-werk
wegwerkzaamheden-werk

Uitgestelde werkzaamheden aan Deltaweg vinden eind maart plaats

GOES - De uitgestelde werkzaamheden aan het kruispunt van de Deltaweg met de Nieuwe Rijksweg bij Goes vinden plaats in het weekend van 22 tot en met 25 maart.


Het kruispunt zou in december worden opgeknapt, maar het kon toen niet doorgaan vanwege het slechte weer. Het hoort bij de laatste werkzaamheden aan de Deltaweg tussen Goes en Zierikzee, die vorig najaar verder van ander asfalt en nieuwe geleiderails is voorzien.

Aannemer

De werkzaamheden duren van vrijdag 22 maart 20.00 uur tot maandag 25 maart om 6.00 uur. De aannemer is bezig op de wegvakken vanaf de rotonde Tiendenplein tot het kruispunt met de Deltaweg, vanaf het kruispunt richting de verkeerslichten bij Wilhelminadorp (en andersom) en op de parallelweg aan de noordzijde. Deze wegvakken zijn het hele weekend dicht.

Omrijden

Het verkeer moet omrijden via via Goes en de Nieuwe Rijksweg, de Nieuwedijk, Stadseweg, Kaaidijk en Langeweg. Er staan gele borden om de omleidingen aan te geven. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Medewerkers Kas

Rilland

Bezorgers

Kortgene

Timmerlieden

Middelburg

Mechanical engineer

Heinkenszand

Vrijwilligerswerk

Vlissingen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief