Kindercentrum Prokino Juultje: kinderopvang en zorg onder één dak

Bedrijvig Nieuws

Kinderopvang Juultje, onderdeel van Stichting Prokino, biedt flexibele kinderopvang aan in heel Zeeland, ook bij u in de buurt. U vindt ons onder andere in Vlissingen, Goes, Kapelle en Krabbendijke. 

Of het nu gaat om een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, BSO of BSO plus, Prokino Juultje biedt opvang op maat. Afgestemd op uw wensen en die van uw kind, voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar. Samen groot worden, daar staat Juultje voor. Kijk voor meer informatie op www.prokino.nl/zeeland. Op de kinderdagverblijven en peuterspeelzalen wordt gewerkt met een Voor- en Vroegschools educatie (VVE) programma. Alle BSO locaties in Zeeland werken met het BSO Activiteitenprogramma DOEN!, een programma speciaal ontwikkeld door Prokino.

Nieuw! Peutergroep bij Juultje Mannee Naast het kinderdagverblijf en de BSO, is Juultje Mannee in Goes nu ook gestart met een peutergroep. Alle kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen hier op maandag- en woensdagochtend komen spelen. De peutergroep biedt een leuke, gezellige en leerzame ochtend voor uw peuter.

Kinderopvang met zorg Stichting Prokino speelt in op de actuele ontwikkelingen in het passend onderwijs en de transitie van de jeugdzorg naar gemeenten. Samen met T-Care biedt Juultje Goes opvang met een plusje: opvang en begeleiding voor kinderen die (tijdelijk) extra zorg nodig hebben. Dichtbij huis, laagdrempelig en in een normale omgeving.

T-Care T-Care bestaat sinds 2001 en is gericht op de begeleiding van kinderen, jongeren, gezinnen en volwassenen bij wie sprake is van psychiatrische problematiek en/of een licht verstandelijke beperking. Sinds januari 2010 is T-Care een AWBZ-erkende instantie en maakt het deel uit van de landelijk opererende Stichting Prokino. Hierdoor is het mogelijk geworden zorg aan te bieden op basis van bekostiging vanuit een persoonsgebonden budget (PGB), maar ook vanuit Zorg in Natura (ZIN). Op onze website www.prokino.nl/zorg kunt u meer lezen over de verschillende vormen van begeleiding.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief