De entree van Restaurant & Partycentrum Landlust.
De entree van Restaurant & Partycentrum Landlust.

Jullie bruiloft op een prachtige locatie

  Bedrijvig Nieuws

NIEUWDORP - Gelukkig bestaat er geen kant en klaar boek voor de invulling van je huwelijksdag. Op deze bijzondere dag wil je dat alles gaat zoals jullie dat vooraf hebben bedacht. Om de dag, waarop jullie het 'Ja'-woord aan elkaar geven, tot de mooiste dag van je leven te maken, is er de nodige voorbereiding aan vooraf gegaan.


Zodra jullie besluit om te gaan trouwen genomen is, breken er voor het bruidspaar drukke tijden aan. Er valt immers veel te regelen. Professionele hulp en ideeën zijn welkom zodat je je de laatste weken voor de grote dag kunt ontspannen en genieten. Zijn jullie op zoek naar een mooie trouwlocatie met een unieke sfeer en stijl, kom dan eens kijken bij Landlust wat er voor jullie allemaal mogelijk is. Het team biedt de nodige hulp om jullie de "zorgen" uit handen te nemen teneinde jullie bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken. Zij verzorgen al vele jaren persoonlijke huwelijksfeesten en bruiloften. De prachtige nostalgische boerderij uit de 17e eeuw, centraal gelegen tussen Goes, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen is goed bereikbaar en biedt een gratis eigen parkeerterrein met voldoende ruimte. Landlust beschikt over 2 zalen met ieder een eigen ambiance, een restaurant en een lounge. Restaurant Landlust is al vele jaren in de wijde omtrek bekend om haar gave om van iedere party of intiem feestje een groot succes te maken. Van een intiem diner tot een groots huwelijksfeest, het team van Landlust maakt het mogelijk.
Restaurant Landlust, Landlustweg 1, 4455 TK Nieuwdorp, tel. 0113-612589, www.landlust.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Greenkeeper M/V

Domburg

Administratief / Logistiek medewerker

Kruiningen

Bezorgers

Brabant en Zeeland

Meerdere vacatures

Goes en Sint-Annaland

Meerdere vacatures

Kats / Wemeldinge

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief