Foto: Jessica Rovers

Industrie Service Mol (ISM) is 'sterk in metaal enscherp op proces'

  Bedrijvig Nieuws

GOES – Industrie Service Mol (ISM) is het adres voor engineering, procesverbetering en machinebouw. Het bedrijf is door Kees Mol in 's-Heer Abtskerke en in een paar jaar tijd zo in omvang gegroeid dat werd besloten een nieuw pand op bedrijventerrein De Poel te laten bouwen. De nieuwe locatie biedt genoeg ruimte en ISM beschikt ook over een goed gefaciliteerde werkplaats waardoor het grotere projecten kan aannemen.


Ongeveer negen jaar geleden is Kees Mol begonnen als zzp'er. De eerste jaren liet hij zich vooral verhuren aan derden voor montage en onderhoud in met name de foodsector. "Na een paar jaar was daar de uitdaging voor mij wel vanaf en heb ik geprobeerd steeds meer projecten aan te nemen. Deze projecten werden uitgevoerd in mijn werkplaats in 's-Heer Abtskerke. Het aantal projecten groeide flink waardoor ik op zoek ben gegaan naar een nieuwe, meer geschikte locatie. Samen met mijn buurmannen van Wendel de Joode Autotechniek is het oog gevallen op een kavel op De Poel. Daar zijn onze mooie bedrijven nu gevestigd."

Compleet

ISM wil alles uit productielijnen halen. "We denken dat het altijd beter kan. Een productielijn wordt ontworpen om industriële processen te automatiseren, maar dat is niet per se voor elk bedrijf op maat. Dat kan dus meestal beter en slimmer. Wij ontwerpen en optimaliseren productielijnen met het oog op een efficiënter productieproces: meer resultaat en minder verlies."

Innovatie

Kees is blij dat hij met het nieuwe pand het complete plaatje kan bieden. "Alles zit nu bij elkaar: opslag, werkplaats en kantoor. We specialiseren ons in de machinebouw en gaan daarbij uit van kwaliteit, doelgerichtheid en innovatie. Met een scherp oog voor detail en een kritische, open houding verzorgen wij indien gewenst het hele project. Van ontwerp tot technische realisatie en van verhuizing tot onderhoud."

Praktisch

Volgens Kees ontwerpt ISM degelijke en praktische oplossingen voor met name de foodsector. "Hier willen we ons in de toekomst verder in doorontwikkelen. Omdat ik veel in de foodsector heb gewerkt, heb ik daarin veel ervaring. Daarnaast vind ik het heel leuk. Mensen blijven altijd eten, dus machines zullen altijd nodig zijn. Als ik een lijn ontwikkel waar in plaats van 1000 kilo, 2000 kilo uitgehaald kan worden zorgt dat voor voldoening."

Ambitie

De klantenkring van ISM wordt steeds breder. "We zijn nu bezig met een lijn in Friesland. Naar optimalisatie en automatisering in de foodsector is veel vraag. Ik vind het een uitdaging om hiervoor nieuwe machines te bouwen." Kees heeft niet de ambitie heel groot te worden. "Door klein te blijven kunnen we snel schakelen, een hoge service bieden en meedenken met de klant. Dat vind ik heel belangrijk."

Industrie Service Mol. Hudsonweg 10, Goes. Telefoon: 06-25220721. E-mail: info@industrieservicemol.nl. Website: www.industrieservicemol.com.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief