De Hubo-bouwmarkt in Heinkenszand.
De Hubo-bouwmarkt in Heinkenszand. (Foto: )

Formido Heinkenszand kiest voor Hubo

  Bedrijvig Nieuws

HEINKENSZAND - De Formido-formule stopt en een deel van de ondernemers moet op zoek naar een nieuwe formule. Formido Heinkenszand maakte de keuze voor Hubo. Dat betekent dat nu de handtekeningen gezet zijn, er druk verbouwd wordt om officieel als Hubo te openen.


“Ik ben niet onbekend met de club van Hubo”, vertelt eigenaar Piet Rijk van de Heinkenszandse bouwmarkt. “In het verleden waren wij een Houtland en Doeland-vestiging, die onder hetzelfde hoofdkantoor valt. Nu hebben we weer weloverwogen een keuze gemaakt voor een nieuwe formule. Hiervoor namen we alle facetten van de huidige winkel en de toekomst mee. De klant verandert tenslotte, daar moet je als winkel iets mee. Alleen een uitgebreid assortiment is niet meer voldoende. Daar hoort vooral kennis en service bij en dat wordt geboden door Hubo. Die toegevoegde waarde was voor ons doorslaggevend. Met onze collega’s in de regio versterken wij elkaar. Onze uitverkoop begint met tot wel 60 procent korting!”

Totaaloplossing

Bij Hubo staat de totaaloplossing voor de klant centraal. Dat betekent de garantie van het negen keer ontzorgen. “Hubo is vernieuwd, het stof is er af. De nieuwe winkels zien er prachtig uit en stralen de klasse uit waarmee ik de toekomst met veel vertrouwen tegemoet zie. De winkel moet wel flink verbouwd worden. De klant zal hier wel wat hinder van ondervinden, maar de service blijft hetzelfde en alles blijft gewoon leverbaar. Uiteindelijk draait het om ondernemerschap, vernieuwen en lef. Wij leggen de focus op persoonlijk contact en het helpen van onze klanten. Een totaaloplossing bieden, daarom gaat het.”

Toegevoegde waarde

‘Hubo helpt’ iedereen; zowel de beginner, zelfstandige als ervaren klusser. Meten, maken en monteren aan huis staan centraal, maar ook vakmanschap en een breed assortiment op maat. Met de belofte ‘Hubo helpt’ richt Hubo zich op een toekomst waarin de klant niet altijd meer tijd heeft om het zelf te doen. Hiermee wil de bouwmarkt het beste reageren op veranderende omstandigheden en klaar zijn voor de toekomst. ‘Met ruim 150 winkels is Hubo de meest servicegerichte doe-het-zelf-keten van Nederland met het grootste aantal zelfstandig ondernemers. Zo helpt Hubo jou met je klusproject, van begin tot eind. Alles om zorgeloos wonen mogelijk te maken. Denk aan het maken van de juiste keuzes, het inmeten, de aanlevering en de montage thuis. Hubo luistert, neemt de tijd en zoekt alles voor je uit.’
DGN retail is onderdeel van Euretco, de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met zo’n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.750 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. Euretco is onderdeel van de EK/servicegroup, een Europese coöperatie met 2.100 zelfstandige retailers met in totaal 3.000 winkels, in de branches woonaccessoires, speelgoed, luxe huishoudelijke artikelen, witgoed en kantoorartikelen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief