Bereik meer met de BereikPartners

  Bedrijvig Nieuws

Een wereld zonder smartphones, tablets, interactieve televisie en social media is nauwelijks meer voor te stellen. De mogelijkheden om te communiceren zijn eindeloos, maar consumenten hebben tegelijkertijd steeds meer keuzevrijheid om te bepalen waar, wanneer en hoe zij informatie tot zich nemen. Een boodschap bereikt alleen het gewenste publiek als er gekozen is voor de juiste strategie. Dat is precies waar de BereikPartners ondernemers mee van dienst zijn. De BereikPartners kunnen als onderdeel van Uitgeverij de Bode steunen op een professioneel team met een jarenlange ervaring in het bereiken van de juiste mensen. Bert Paauwe: "De aanpak van de BereikPartners kenmerkt zich door de persoonlijke begeleiding. Niet ons aanbod, maar uw vraag staat centraal. Wij begeleiden u in het totale proces, van advies tot realisatie op maat. Dat doen wij vanuit onze vijf kernwaarden: Locatie, doelgroep, content, ontwerp en media.”


Doelgroep Een eerste stap voor het bepalen van de juiste communicatiemiddelen is door te weten hoe de beoogde doelgroep eruit ziet. Ondernemers kennen hun doelgroep het beste, maar hen op de juiste manier aanspreken, is vaak een heel ander verhaal. "Het kan verleidelijk lijken om producten en diensten aan iedereen aan te bieden. In een overvloed aan informatie slaat u al snel de plank mis", weet Paauwe. De BereikPartners helpen ondernemers om hun doelgroep nog beter inzichtelijk te maken en daar de juiste communicatiemiddelen voor te selecteren. "Tevens maken wij het bereik online meetbaar en offline zichtbaar voor u, zodat u uw doelgroep ook echt bereikt."

Media Bij Uitgeverij de Bode wordt al snel gedacht aan de achttien weekbladen, die wekelijks een half miljoen mensen bereiken, maar in de loop der jaren heeft de van oorsprong Zundertse uitgeverij ook veel ervaring opgedaan in andere communicatiekanalen. Daarbij valt te denken aan speciale kranten, tijdschriften, brochures, nieuwsbrieven, websites en social media. "Voel u daarbij niet beperkt tot één medium, maar kies vooral voor de middelen die u helpen uw doelgroep te bereiken. Kijk ook eens op ons online portfolio om te zien wat wij allemaal te bieden hebben", nodigt Paauwe uit.

Content Is de keuze voor een medium eenmaal gevallen, dan is het zaak om naar de content te kijken. Een sprekend beeld, een pakkende tekst, een aansprekend interview; dat is wat de doelgroep raakt en in beweging brengt. In nauw overleg produceren en verzorgen de BereikPartners die content. "Ons team bestaat uit professionele redacteuren, fotografen en vormgevers die ervoor zorgen dat u met uw content de juiste snaar bij uw doelgroep raakt", verzekert Paauwe.

Ontwerp Die snaar wordt ook zeker geraakt met een strak ontwerp. Paauwe merkt dat de beeldcultuur steeds meer in opkomst is. "Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar inmiddels worden we wel dagelijks overspoeld met duizenden foto's en filmpjes. Wilt u opvallen met uw bedrijf, dan zal uw ontwerp eruit moeten springen." Door kennis van media en bereik weten de BereikPartners hoe dat te bewerkstelligen valt. "Wij hebben jarenlange ervaring in vormgeving, of het nu gaat om een stijlvolle brochure of een spetterende Facebook-actie. In goed overleg zorgen we ervoor dat uw ontwerp aansluit bij uw boodschap en uw doelgroep."

Locatie Tot slot speelt ook de vindbaarheid een rol in het opzetten van een effectieve communicatie. "We begeven ons met zijn allen steeds vaker op het internet, maar als ondernemer ziet u de klant toch ook graag een keer bij u binnen wandelen. De behoefte aan vindbaarheid en bereikbaarheid neemt daarom toe, zowel offline als online", merkt Paauwe. Hij voegt eraan toe dat de BereikPartners kan terugvallen op een breed lokaal en regionaal netwerk. "Dat geldt niet alleen voor de regio's West-Brabant en Zeeland waar onze wortels liggen, maar door onze ervaringen en samenwerkingen kunnen wij u ook helpen de rest van Nederland te veroveren."

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de BereikPartners? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via info@bereikpartners.nl. Bekijk ook de website www.bereikpartners.nl voor alle mogelijkheden.

Logo 1 Bereik Partners

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief