De derde Zeeuwse woonmarkt op 8, 9 en 10 oktober in Goes bij TMC

  Bedrijvig Nieuws

GOES - Volgende week gaat de 3e Zeeuwse woonmarkt van start. Dat gaat weer veel drukte en leven brengen op de Goese woonboulevard. Een 40 tal ondernemers presenteren hun laatste nieuws en activiteiten, die allen direct of indirect met wonen te maken hebben. Daarnaast worden er nog allerhande activiteiten georganiseerd die de Zeeuwse woonmarkt nog aantrekkelijker maken. Benieuwd hoe u zelf wonen optimaal kunt invullen? Een bezoek aan de 3e Zeeuwse woonmarkt is dan een must.


Wat is de basis van het succes van de Zeeuwse Woonmarkt?

Jaap Witte mede organisator: Gezelligheid is de basis. Er moet niets, maar er kan van alles. Het is laagdrempelig en de entree is gratis. Plus alles wat maar enigszins met wonen te maken heeft is op dit evenement te vinden. Zoek je bouwgrond, of een architect en misschien een aannemer het is er allemaal. Plus de nodige installateurs en om het af te maken weet ik dan ook nog wel een woninginrichter ( stelt Jaap Witte lachend). Het is ook het moment om op een prettige en ongedwongen wijze informatie te verzamelen en je te laten voorlichten over de ontelbare mogelijkheden.

Zijn er nu nog meer deelnemende bedrijven als de vorige keer?

Kijk er is plaats voor 40 deelnemers meer kunnen er niet in. We hebben nu 3 deelnemers meer dan de vorige keer, maar zitten daarmee ook aan onze taks. De kern bestaat uit Zeeuwse bedrijven die nu voor de 3e keer meedoen en daar omheen wisselt het en dat komt de levendigheid van de Zeeuwse woonmarkt ten goede. Het doel is dan ook  niet meer en meer deelnemers, maar een breed en compleet aanbod. Het moet voor iedereen interessant zijn om een bezoek te brengen.

Nog andere activiteiten die een bezoek interessant kunnen maken?

Zeker er zijn workshops ( o.a. bloemschikken, huidverzorging, chocolade maken enz.) waar nu al op ingeschreven( zie advertentie in deze krant) kan worden, deze worden door de deelnemende bedrijven gratis aangeboden. Gratis bierproeverij van Zeeuwse bieren, Wijnproeverij enz. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten. Natuurlijk ook nu weer de gratis friet en op zaterdag mosselen. Op zaterdag hebben we ook nog de Zeeuwse koopdag een veiling op z’n Zeeuws. De deelnemende bedrijven hebben verschillende zaken ter beschikking gesteld, die we dus gaan veilen en de opbrengst is voor een goed doel, ditmaal voor dak- en thuislozen. De opbrengst gaat hiervoor naar de stichting Onderdak. Verder kan men ook gewoon koffie komen dringen met wat erbij. Toegankelijk voor iedereen.

Zijn er nog idealen voor de komende edities of is dit de laatste?

Nee dit is zeker niet de laatste. We gaan er vanuit dat de Zeeuwse Woonmarkt zijn plaatsje heeft veroverd als evenement in de woonmaand oktober. Allereerst moet het gewoon gezellig en leuk blijven. Verder is er de uitdaging dat we elk jaar met  primeurs komen en dat er werkelijk nieuws gepresenteerd wordt. We willen de Zeeuwse woonmarkt niet elk jaar groter, maar beter maken. De Zeeuwse woonmarkt moet het jaarlijks hoogte punt worden, waar wonenminnend Zeeland jaarlijks naar uitziet.

Voor alle informatie: www.zeeuwsewoonmarkt.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief