Foto: Eugène de Kok

Twaalf genomineerden voor Zeeland Refinery Cultuurprijs

  Cultuur

HEINKENSZAND - De organisatie van de Zeeland Refinery Cultuurprijs heeft de twaalf genomineerden bekend gemaakt die kans maken op de cheque van 1500 euro en een kunstwerk.


De prijs is bedoeld voor iets of iemand die een positieve invloed heeft op het culturele leven in de gemeente Borsele.

Het gaat om de volgende personen en organisaties: fotograaf Rem van de Bosch voor zijn project Zeeuws Meisje, Jongerenactiviteiten Zeeland met de badkuipenrace in Borssele, de carnavalsverenigingen De Koenkelpot in ’s-Heerenhoek, Kraaienpikkers in Lewedorp en Pikpotters in Kwadendamme, ‘t Kerkje van Ellesdiek, Kunstspeuren in de Zak, Wit Arjaentje in Ovezande, Bevrijdingsmuseum Zeeland in Nieuwdorp, popwedstrijd Spectra, het festival Scoutrock in Heinkenszand en het Bluesfestival in Kwadendamme.

Stemmen

Via de website www.cultureleraadborsele.nl kan er worden gestemd op de genomineerden. Het kan tot zondag 15 december.

Uit de drie kandidaten met de meeste stemmen kiest een jury de winnaar. De prijs wordt volgend jaar uitgereikt. Muziekvereniging Euterpe uit Heinkenszand won de prijs twee jaar geleden.   

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>