Foto: HV Zeeland

Verdachten steekincident Goes nog vast

  Politie

GOES - De twee mannen die dinsdag aan het eind van de middag werden aangehouden in verband met een steekincident aan de Kolveniershof in Goes zijn 20 en 27 jaar oud. Ze zijn beide afkomstig uit Goes.


Bij het incident raakte een 21-jarige man, eveneens uit Goes, lichtgewond. De steekpartij vond rond 16.10 uur plaats. Hieraan ging een ruzie in de Albert Heijn aan het Kolveniershof vooraf. Buiten de winkel escaleerde de ruzie en kwam het tot een flinke vechtpartij waarbij de verdachten zich richtten op het slachtoffer. Die kreeg flinke klappen, trappen en een messteek. Vervolgens gingen de daders uit elkaar. Kort daarna werden ze in de Zuidvlietstraat opgepakt. Ook het slachtoffer werd achterhaald en meegenomen naar het bureau, waar een GGD-arts zijn verwondingen behandelde.

De verdachten zijn voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar een politiecellencomplex en zitten nog vast. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>