Diefstal uit appartement in Goes dinsdag in Opsporing Verzocht

  Politie

GOES - Het tv-programma Opsporing Verzocht toont dinsdag 7 april beelden van vier vrouwen die in het appartementencomplex aan de Evertsenstraat in Goes in een woning hebben ingebroken. Dat meldt de politie.


Op donderdag 29 augustus vorig jaar ontdekten de bewoners dat inbrekers in hun woning waren geweest. Ze hadden sieraden en geld gestolen. Daarnaast had het viertal tevergeefs geprobeerd om een zware kluis mee te nemen.

Hulp

Tijdens het politieonderzoek zijn beelden opgevraagd, die dinsdag in Opsporing Verzocht te zien zijn. Het is nog niet bekend wie de vier vrouwen zijn. De hulp van het publiek wordt ingeroepen om het viertal te vinden.

De live uitzending van Opsporing Verzocht is op dinsdag 7 april om 20.30 uur op NPO 1. Op woensdag 8 april volgt nog een herhaling van de uitzending op NPO 2 rond 11.55 uur.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>