Goes 1 speelt zondag thuis tegen Juliana’31 1

GOES-Goes kreeg afgelopen zondag te weinig. We speelden een goede wedstrijd tegen koploper OSS'20. Kregen genoeg kansen maar scoorde niet, daardoor stonden we na afloop van de wedstrijd met lege handen.

In de eerste helft waren er weinig uitgespeelde kansen. Vlak na rust kwam OSS'20 op voorsprong. Verschillende bezoekers die nog in de kantine verbleven miste dan ook het doelpunt. OSS'20 speelde Tom Pijnenburg aan, hij draaide zichzelf vrij en scoorde de 0-1. Goes ging steeds beter spelen en het wachten was op de gelijkmaken. Na ruim eenu spelen ging Erwin Franse goed door op rechts. Hij kwam alleen voor de keeper, maar de doelman hield zijn doel schoon. In de 66e minuut zette Sherief Tawfik een prima aanval op, door het midden een goede 1-2 combinatie en hij kwam in kansrijke positie in het zestien meter gebied. Sherief werd aangetikt door een verdediger van OSS'20 en de scheidsrechter gaf terecht een penalty. Ruben Hollemans schoot tegen de binnenkant van de paal. In het laatste kwartier kregen Jean Paul van Hecke nog een goed kans (kopbal), Boy de Jonge verraste de keeper bijna met een goed geplaatst schot en Daniel Wissel nog twee keer alleen voor de keeper, maar de bal wilde er maar niet in. Ten opzichte van vorige week werd er echter veel beter gevoetbald en dat geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden tegen Juliana'31 en Baronie.

Juliana'31 staat momenteel op een vijftiende plaats met negen punten uit twaalf wedstrijden. Juliana'31 heeft van de twaalf wedstrijden 9 wedstrijden verloren, maar ze wonnen op 5 november wel met 1-0 van Halsteren. We moeten ze dus zeer zeker niet onderschatten, maar als we aanstaande zondag spelen met de zelfde wedstrijdmentaliteit als afgelopen zondag, dan moet het zeker mogelijk zijn om drie punten aan het totaal toe te voegen.