Goes 1 speelt zondag uit tegen UDI’19/CSU

Sport en vereniging

GOES - Na vier wedstrijden zonder nederlaag afgelopen zondag de eerste nederlaag. Halsteren was met 0-2 te sterk voor ons.

Onze spelers waren te slordig bij balbezit. Moesten veel verdedigend werk doen en kwamen nauwelijks aan aanvallen toe. Vlak na rust scoorde Halsteren uit een corner de 0-1 en in de 75 e minuut scoorde Jeroen Beerendonk na een blunder van onze keeper de 0-2.

Aanstaande zondag moeten we uit tegen UDI'19/CSU. De ploeg uit Uden staat momenteel op een negende plaats met 8 punten uit 6 wedstrijden. Na twee gelijke spelen hebben ze vervolgens gewonnen van SV Meerssen en EHC/Heuts en de laatste twee wedstrijden hebben ze verloren van Gemert en Baronie. UDI'19/CSU zal er alles aan doen om de punten in Uden te houden. Aan ons om het goede spel van de eerste wedstrijden weer op de pakken en de drie punten mee naar Goes te nemen.