Op verzoek van de ambassadeur van de KNVB speldt Geertje haar man Johan de Gouden speld op.
Op verzoek van de ambassadeur van de KNVB speldt Geertje haar man Johan de Gouden speld op. (Foto: Margee Schroevers)

Gouden KNVB speld voor Johan Schijf

  Sport en Vereniging

GOES - Op maandagavond 8 april voor de prijsuitreiking van de Zeeuw kampioenschap Recreatief zaalvoetbal krijgt Johan Schijf de gouden speld met oorkonde uitgereikt door de heer Kannekens, ambassadeur van de KNVB.


Johan is vanaf de oprichting van de ZVV de Bevelanden in juli 1997 betrokken bij het organiseren van de competitie en maakt kort daarna tot op heden deel uit van het bestuur. In zijn hoedanigheid als competitieleider verzorgt Johan de jaarlijkse inschrijving van de teams, het opzetten van de competitie waaronder de bekercompetitie van de zaalvoetbal vereniging De Bevelanden. Daarnaast stelt hij de scheidsrechters aan.

Goud waard
De teams van de zaalvoetbalvereniging spelen hun wedstrijden op 3 locaties, t.w. in Omnium Goes, De Zwake 's-Gravenpolder en in de sportzaal te Kruiningen. De wedstrijden worden op maandag- dinsdag- en woensdagavond gespeeld. Doorgaans bezoekt hij wekelijks op 1 of 2 van deze locaties de wedstrijden. Vrijwel altijd heeft hij enkele uren na het spelen van de wedstrijden de eindstand al op de website van ZVV De Bevelanden staan. Door zijn werkwijze en manier van handelen zorgt hij in hoge mate voor de goede sfeer in de vereniging. Verder is hij het oliespuitje van de vereniging; allerlei vragen weet hij direct te beantwoorden en weet kleine irritaties snel weg te nemen. Ook brengt hij het bestuur op de hoogte van voorvallen en draagt verbeterpunten aan. Om de vier jaar is zijn bijdrage aan het organiseren van het Zeeuws kampioenschap door de ZVV De Bevelanden groot. Hij voert de hieruit voortvloeiende werkzaamheden als competitieleider met grote betrokkenheid en alertheid op deskundige wijze over meer dan 2 decennia uit.
Niet alleen de spelers, de scheidsrechters en het bestuur onderschrijven dit maar ook de KNVB waardeert zijn functioneren in hoge mate met het toekennen van de Gouden speld. Johan is goud waard voor de zaalvoetbalvereniging De Bevelanden. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief