Logo internetbode.nl/beveland

Sportvereniging Noord Beveland tafeltennis

  Sport en Vereniging


GOES - Vrijdagavond 14 april werd de laatste thuiswedstrijd van de voorjaarscompetitie gespeeld van de afdeling tafeltennis van SVNB. Ze speelden tegen het 3e team van Scaldina uit Zierikzee.

De wedstrijd begon om 19.45 uur met Gerard. Hij had er zin in en won op eenvoudige wijze in 3 games. Ook Mehdi had geen moeite met zijn tegenstander. Ook hij won in 3 games zijn partij. Rick liet een steekje vallen in de 3e game, maar trok uiteindelijk toch de partij in 4 games naar zich toe. De dubbel viel tegen. Alle 3 spelers van SVNB hadden hun enkelpartij gewonnen, maar de dubbel van Mehdi en Rick ging in 3 games verloren. Dat Mehdi daar niet goed mee kon leven liet hij zien in zijn volgende partij. Hij liet van zijn tegenstander geen spaan heel en won eenvoudig. Zijn tegenstander kreeg in de 3 games maar 14 punten. Gerard was intussen waarschijnlijk weer koud geworden of had toch te veel last van zijn schouderblessure. Hij had in ieder geval veel moeite met zijn tegenstander. Hij kwam wel iedere keer op voorsprong, maar zijn tegenstander maakte iedere keer weer gelijk. Gelukkig wist hij de 5e game in winst om te zetten. Dat Rick zijn nederlaag in de dubbel nog niet had verwerkt liet hij zien in zijn volgende partij. Hij liet zien dat hij de sterkste was en won in 3 games. Mehdi speelde nu zijn laatste partij, die hij in 3 games won. Rick maakte van zijn laatste partij een spannend potje. Hij won de 1e game met 11-5, verloor de 2e met 10-12, won de 3e met 14-12, verloor de 4e met 8-11. Het hing nu dus af van de 5e game. Deze verloor hij met 7-11. Gerard had in zijn laatste partij geen moeite en won deze in 3 games. Eindstand dus 8-2. Mooi resultaat. Ze staan nu op de 2e plaats in de 7e klasse B. Volgende week dinsdag spelen zij de laatste uitwedstrijd tegen de koploper.

Lees ook<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief