Foto: Huib Boogert

WEA Stadsloop ondergaat aantal veranderingen

  Sport

GOES - De 24e editie van de WEA Stadsloop in Goes vindt vrijdag plaats. Het evenement heeft een aantal veranderingen ondergaan.


Vorig jaar kreeg de stadsloop al de Joost Funrun erbij, een funloop voor recreanten. Dit jaar is het parcours versierd met ballonnen en staan er straatmuzikanten langs de route ter verhoging van de sfeer.

Mascotte

Alle teams kunnen zich voor de start laten fotograferen, met mascotte Mijnheer Joost.

De WEA Stadsloop gaat traditioneel over vier ronden van twee kilometer door en langs de binnenstad van Goes. De loop is bedoeld voor dames- en herenteams van vier personen. Lopers kunnen zich ook individueel inschrijven. De Joost Funrun is bedoeld voor recreatieve lopers. Zij kunnen één, twee of drie ronden lopen.

Start

De start is om 19.15 uur in de Singelstraat in Goes, voor het kantoor van WEA. Mascotte Mijnheer Joost lost het startschot. De organisatie van het evenement is in handen van accountantskantoor en naamgever WEA en AV’56.

Voorinschrijven kan door een e-mail te sturen aan stadsloop@av56.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief