Top rolstoelhockey komt naar Goes
Foto: Picasa

Top rolstoelhockey komt naar Goes

  Sport

GOES - De beste rolstoelhockeyers van Nederland zijn zaterdag 16 november te zien in het Omnium in Goes. Sportclub Gehandicapten Beveland (SGB) houdt een competitiedag voor handbewogen rolstoelhockeyers (H-hockey).

Op dit nationale sportevenement zijn onder meer de rolstoelhockeyers uit de hoogste klassen te bewonderen. Van 10.30 tot 17.00 uur zijn er wedstrijden in verschillende klassen op landelijk en regionaal niveau. Twee teams van de SGB komen in actie. SGB H1 komt uit in de eerste klasse en speelt om 10.30 en 14.30 uur. SGB H2 komt uit in de derde klasse en speelt zijn wedstrijden om 12.30 en 16.30 uur.


Rolstoelhockey is een snelle sport voor mensen met en zonder beperking, spectaculair om naar te kijken. Iedereen is welkom om te komen supporteren. De competitiedag wordt mede gefinancierd door de Dirk Kuyt Foundation en Vers van de Markt.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>