Logo internetbode.nl/breda


Terheijdenaar blijkt 100.000ste bezoeker EK voetbal voor vrouwen

TERHEIJDEN - De inwoner van Terheijden is in het zonnetje gezet omdat hij de 100.000ste bezoeker van het EK voetbal voor vrouwen is. Deze week kocht hij twee kaarten voor de openingswedstrijd Nederland-Noorwegen. Toernooidirecteur Bert van Oostveen en Kicky de Mascotte kwamen de heer Baying verrassen met een bloemetje en een prijs.

De blij verraste Baying ontving als cadeau een uitnodiging voor alle poule wedstrijden die deze zomer in Breda worden gespeeld.

UEFA Women’s EURO 2017

UEFA Women’s EURO (WEURO) 2017 wordt met zestien deelnemende landen het grootste Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen tot nu toe. De 7 speelsteden zijn: Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. In speelstad Breda wordt onder andere de wedstrijd tussen Duitsland en Zweden gespeeld. Naast de Olympische finale van 2016 worden er nog drie andere groepswedstrijden en een halve finale gespeeld in Breda.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432883893897-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/breda&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief