Logo internetbode.nl/breda


Wisselslagterrein wordt bouwrijp gemaakt

BREDA - De gemeente Breda start maandag met het bouwrijp maken van het terrein aan de Petegemstraat. Eind april zouden de werkzaamheden afgerond moeten zijn.


Bij het terrein aan de Petegemstraat, bekend als het Wisselslagterrein, komen bouwwegen en een nieuw riool. Om dit mogelijk te maken wordt het terrein eerst op de juiste hoogte gebracht. De aannemer verwijdert de oude rioolaansluitingen. Op het hoofdriool in de Petegemstraat wordt het riool voor afvalwater geplaatst. Ook komt er een droge verlaging van de bodem, deze neemt regenwater op. Dit vermindert de kans op wateroverlast en schade aan groen door te veel of te weinig water.

Overlast Er wordt niet ontkend dat er overlast zal ontstaan door de werkzaamheden. De aan- en afvoer van materiaal kan tijdelijk voor hinder zorgen. De woning blijven bereikbaar tijdens het werk. De gemeente en aannemer proberen de overlast zo goed mogelijk te beperken. Als het weer meezit zijn de werkzaamheden eind april afgerond.

BIJDRAGE MARIJKE VISSERS<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714731254&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/breda&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief