Spelletjes.
Spelletjes. Foto: Somama

Inzamelingsactie speelgoed

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Wijkvereniging de Schoenmakershoek zet zich dit jaar voor het laatste is voor de minima gezinnen in Etten-leur en omgeving. Tot en met half november 2019 zamelen zij speelgoed in voor de kinderen uit deze gezinnen, om ervoor te zorgen dat ook hun met Sinterklaas en Kerst worden verblijdt met één of hopelijk meerdere cadeautjes.

Heeft u thuis speelgoed staan waar niet meer mee gespeeld wordt en wilt u dit doneren? Dan graag!

Waar zijn ze naar opzoek

Spelletjes voor allerlei leeftijden, leesboeken, knutselspulletjes, houten speelgoed en babyspeelgoed. Graag alles nog compleet, in orginele verpakking en onbeschadigd! Knuffels zijn uitgezonderd, omdat hier al een flinke donatie voor is binnengekomen.

Samen met stichting "Samen op de kleintjes letten" zullen alle donaties eerlijk en met zorgvuldigheid verdeeld worden onder de bekende minima gezinnen in onze gemeente.

Heeft u vragen of wilt u graag doneren? Neem contact op via de facebook-site van "Wijkvereniging de Schoenmakershoek" of stuur een vrijblijvend berichtje naar de organisatie: 06-33782227. Voor nu iedereen alvast hartelijk bedankt voor de samenwerking.

Samen maken wij Etten-Leur beter!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief