Afbeelding
Foto: Neggers Reclame

Neggers Reclame maakt gratis stickers voor bedrijven met protocollen rond coronavirus

Door: Peter Houtepen Algemeen

ETTEN-LEUR - Toen Thijn Neggers van Neggers Reclame afgelopen zondag hoorde van de verregaande maatregelen van het kabinet omtrent het coronavirus, voelde hij zich samen met zijn team verantwoordelijk om iets te doen.

"Wij zijn een reclamebedrijf en ons team ontwerpt, produceert en levert dagelijks zichtbare signing. Het was voor ons dan ook het moment om de maatregelen en protocollen voor iedereen zichtbaar te maken. We kunnen het coronavirus namelijk alleen samen indammen!"

Verantwoordelijkheid

Thijn Neggers vervolgt: "Ik kan me voorstellen dat je niet direct denkt aan het laten drukken van stickers voor je bedrijf, met daarop de maatregelen omtrent het coronavirus. Maar ik vind het onze maatschappelijke verantwoordelijkheid deze stickers te drukken, en weg te geven aan iedereen die daar behoefte aan heeft."

Gratis

Op de stickers staan de maatregelen op een duidelijke en begrijpelijke manier afgebeeld. De stickers zijn deze week tussen 09.00 uur en 16.00 uur gratis op te halen bij de vestigingen van Neggers Reclame aan de Ambachtlaan 35 in Etten-Leur en op de Abraham de Haanstraat 13 in Bergen op Zoom. "We willen hiermee andere ondernemers en bedrijven steunen, en daar waar mogelijk is helpen."

Collectief

De stickers zijn zowel binnen als buiten het bedrijf te bevestigen. Denk daarbij aan ramen, kassa's, bureaus, balies enzovoorts. De stickers zijn ook weer gemakkelijk te verwijderen. "Normaliter hopen we niet dat stickers snel verwijderd moeten worden, maar dat is in dit geval wel anders. Het is een spannende tijd en we weten niet precies wat de toekomst brengt. We kunnen het alleen samen doen, door elkaar te helpen, als collectief te denken en begrip te tonen", besluit Thijn Neggers.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief