Afbeelding
Foto: BCEL

Businessclub Etten-Leur schenkt Vrienden van Avoord 12.000 euro

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

ETTEN-LEUR - De Businessclub Etten-Leur schonk vrijdag de opbrengst van het Moeierquizz-spel aan de Stichting Vrienden van Avoord. Een bedrag dat boven de 12.000 euro uitkomt!

Wim Vernes, voorzitter BCEL,  verduidelijkt: "Oorspronkelijk stond de overhandiging van de cheque met 12.170,85 euro in maart al op de agenda, maar de coronamaatregelen staken daar een stokje voor."Eind vorig jaar is door BCEL het bordspel De Moeierquizz bedacht en gemaakt. Het spel is - naast de inzet van de leden- mede mogelijk gemaakt door de diverse Etten-Leurse sponsoren. In het spel kun je flink je kennis testen over Etten-Leur en loop je over het Etten-Leurse speelbord van Etten naar Leur of juist van Leur naar Etten. Het spel, waarvan er ruim 1000 geproduceerd waren, was in korte tijd geheel uitverkocht.

Goed gebruikt

In de afgelopen maanden had BCEL de opbrengst al wel ter beschikking gesteld van de Stichting Vrienden van Avoord, omdat juist in de afgelopen periode de gelden goed gebruikt konden worden. Van de opbrengst zijn ondertussen zeven tenten gekocht die bij de diverse locaties van Avoord gebruikt worden voor het contact tussen de bewoners en hun familie en naasten, omdat bezoek bij de bewoners thuis juist niet mogelijk was. Veel bewoners hebben hier al gebruik van gemaakt en het wordt als erg prettig ervaren. 

Avoord heeft de tenten dan ook toepasselijk ’t warm contact’ genoemd. Daarnaast is met de opbrengst gezorgd voor een aantal optredens van Diva Dichtbij, een fijn muziekoptreden voor de bewoners.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief