KerstCircus Etten-Leur gaat door: Veilig genieten staat centraal
Kerstcircus
Kerstcircus (Foto: Len Poppelaars)

KerstCircus Etten-Leur gaat door: Veilig genieten staat centraal

ETTEN-LEUR - Het KerstCircus strijkt ook dit jaar -tijdens deze bijzondere tijden van COVID-19- weer neer in het Brabantpark in Etten-Leur. De echte ouderwets gezellige circussfeer beleven, traditie en vertier tijdens de feestdagen. Met de juiste veiligheidsmaatregelen.
Dat is positief nieuws in deze tijd!


“We gaan de traditie voortzetten, in iets andere vorm” legt Kevin de Geet , jongste circusdirecteur van Europa, trots uit. Hij heeft alles rondom zijn circus tot in detail om weten te vormen tot “veilig genieten”.

Het kan en mag. De maatregelen zijn goedgekeurd door de instanties.
Van het inpakken van de popcorn met handschoenen, de registratie, de ventilatie, de anderhalve meter afstand tot aan de extra schoonmaakregels aan toe. Aan alles is gedacht.

Voor de 28 voorstellingen welke op het programma staan van 19 december tot/met 3 januari, is de kaartverkoop reeds gestart. Onder het wakend oog van clown Davy, niet geheel toevallig op hoge stelten lopend, mogen de voorstellingen door zo’n 300 bezoekers per keer worden bezocht.

Het orkest onder leiding van Vincent van Lent staat straks weer paraat voor de muzikale begeleiding van de acts. “Deze acts zijn grootser dan ooit” aldus Kevin in zijn aanvullende uitleg acts te hebben kunnen boeken welke normaal niet beschikbaar zijn. Het jonge Spaanse duo Alambria balancerend op de hoge draad, is een van de klappers.

Tot slot het antwoord op de vraag welke wellicht bij het publiek leeft: ‘Stel dat….’.
Hier heeft het Kerstcircus een duidelijk beleid in. Stel dat de ontwikkelingen en de maatregelen ervoor zorgen dat de voorstellingen moeten worden geannuleerd. “Dan is er de garantie dat het publiek zonder procedures of gedoe zijn geld terug krijgt”, aldus Kevin.


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>