Afbeelding
Foto: Facebook Kevin van Geet

KerstCircus presenteert alternatief: Circus to Go in Brabantpark

Door: Monique Jansen Algemeen

ETTEN-LEUR - De komende weken helaas geen groot KerstCircus in Etten-Leur, maar circusdirecteur Kevin van Geet presenteert wel een klein alternatief in het Brabantpark. Hij komt met een verkoopwagen naar Etten-Leur waar bezoekers langs kunnen komen voor een Circus to Go. 

Volgende week is het mogelijk om met Kerstmis en op de maandag na na de kerstdagen tussen 12.00 en 20.00 uur een hotdrinks, warme chocolademelk met slagroom, popcorn of souvenirlampjes te kopen. Clown Erico deelt ballonnen uit. De verkoopwagen staat opgesteld in het Brabantpark. Clown Erico is op Eerste Kerstdag aanwezig tot 15.00 uur, op andere dagen is dat 16.30 uur. 

Het Circus to Go is mogelijk, omdat dit valt onder de afhaalpunten voor eten en drinken. Het is dan ook niet de bedoeling om lang in het Brabantpark te blijven. Ook gelden hierbij alle corona-eisen. Kevin kan de steun goed gebruiken. Het was voor hem een fikse tegenvaller dat het KerstCircus niet kon doorgaan. Hij was het hele jaar al bezig om dit jaar toch een editie te kunnen houden. Hopelijk zien we Kevin en zijn circus volgende winter toch weer in het Brabantpark. 


Foto Facebook Kevin van Geet



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief