Afbeelding
Foto: Archief de Bode

Etten-Leurse betrokken bij mishandelen tieners in leegstaand huis

Door: Remko Vermunt 112 Meldingen

ETTEN-LEUR/ROOSENDAAL - Een 41-jarige vrouw uit Etten-Leur is dinsdagmiddag opgepakt voor betrokkenheid bij het bedreigen en de mishandeling van twee minderjarige jongens die een leegstaand huis in Roosendaal waren binnengeslopen. 

De twee slachtoffers van 14 en 16 slopen een leegstaande woning aan de Robijndijk binnen om te chillen. Een meldsysteem waarschuwde de vrouw en drie mannen. Zij gingen naar het huis en troffen de jongens aan“In de woning werd het tweetal geslagen, geschopt, bedreigd en van hun vrijheid beroofd. Aan het begin van de avond kwam er een man, waarna de jongens mochten vertrekken. Een van de slachtoffers is voor onderzoek naar de huisartsenpost gegaan”, weet de politie.

Nadat de politie op de hoogte was gesteld, werd diezelfde avond de Etten-Leurse aangehouden op de Robijndijk. Zij is gearresteerd en verhoord. Donderdagochtend werden er bij het politiecellencomplex in Breda twee mannen van 18 en 22 jaar oud, beiden uit Roosendaal aangehouden. Ze zijn donderdagmiddag verhoord. Het drietal zit nog vast. De vrouw wordt morgen aan de rechter-commissaris voorgeleid.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief