Soft Water Systems, expert in water
Foto:

Soft Water Systems, expert in water

  Bedrijvig Nieuws

Komt er te weinig water uit uw kraan of bent u klaar met al die kalkaanslag in de wasbak, de doucheruimte en al uw apparaten? Soft Water Systems heeft de oplossing voor u! Wij hebben jaren van ervaring met onze producten en vinden samen met u een passende oplossing.


Geen last van kalk met onze waterontharders

In al het water dat in Nederland uit de kraan komt, zit een bepaalde hoeveelheid kalk. Kalk in water is in principe niet slecht, het zijn mineralen die ons lichaam nodig heeft. Onze apparaten en andere spullen kunnen er echter minder goed tegen. Kalk in het water zorgt daarom voor kalkaanslag in bijvoorbeeld de badkamer of in de leidingen van apparaten. Kalk in de badkamer is vervelend, aangezien dat een hoop poetswerk kost, maar kalk in je leidingen kan nog vervelender zijn, omdat hier je apparaten kapot van kunnen gaan. 

Kalk zorgt er namelijk voor dat de apparaten extra moeten verhitten om het juiste resultaat te bereiken, wat ervoor zorgt dat ze op een gegeven moment doorbranden. Wanneer je een waterontharder in huis hebt, gaan apparaten vaak ongeveer zo’n 30% langer mee.

Fijn voor de huid

Een laatste voordeel van kalkarm water, is dat het veel beter is voor je huid. Wanneer je een gezonde huid hebt, zul je niet veel merken van de kalk dat in je water zit. Als je echter een gevoelige huid hebt, of snel last hebt van eczeem, kan zacht water wonderen doen voor je huid. Douchen met zacht water is een veel minder grote aanslag voor je huid en zorgt dan ook voor minder schade.

Meer water uit de kraan met onze drukverhogers

Misschien heb je er altijd last van, misschien alleen in de zomer, wanneer iedereen water gebruikt: er komt niet genoeg water uit je kraan. Dat is gelukkig makkelijk te verhelpen met een van de drukverhogers van Soft Water Systems. Onze drukverhogers zijn van hoge kwaliteit en leveren gegarandeerd een prettige waterdruk uit de kraan, zodat u fijn kunt douchen.

Neem contact op!

Hebt u last van een te lage druk of zou u graag wat minder tijd besteden aan het kalkvrij maken van uw badkamer? Dan bent u bij Soft Water Systems aan het juiste adres. Neem gerust eens contact met ons op, zodat we met u op zoek kunnen gaan naar de juiste oplossingen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief