Afbeelding

Feestelijke openingsweek steunpunt

Bosschenhoofd

algemeen

BOSSCHENHOOFD - Het steunpunt voor ouderen Bosschenhoofd neemt met enige weemoed afscheid van het karakteristieke pand ‘De oude Pastorie’. Om senioren een comfortabel steunpunt te kunnen bieden en beter bereikbaar te zijn, verhuist het steunpunt naar het hart van het dorp, ‘Het Midzomerplein’. Tijdens de feestelijke openingsweek die op 16 juni begint, worden er tal van activiteiten georganiseerd.

Tijdens de aftrap op maandag 16 juni wordt om 14.00 uur het nieuwe steunpunt officieel geopend, samen met de nieuwe jeu des boulesbaan. Bezoekers hebben dan meteen een primeur: de nieuwe naam van het steunpunt wordt tijdens de opening bekend gemaakt. Afwisselend zijn er tijdens de feestweek muziekoptredens, workshops, gezamenlijk eten, bingo en nog veel meer. Het volledige programma is terug te vinden op www.groenhuysen.nl/feestweekbosschenhoofd

Ontmoet elkaar bij het steunpunt

Bent u 55 of ouder of heeft u een handicap, dan bent tijdens de feestweek maar ook daarna van harte welkom om eens kennis te komen maken. Medewerkers en vrijwilligers van Groenhuysen zetten zich dagelijks met veel enthousiasme in en begeleiden de vele regelmatig terugkerende activiteiten. Van maandag tot en met vrijdag vanaf 10.00 uur kunnen 55-plussers terecht voor activiteiten, een gezellig praatje of een warme maaltijd. Wij bieden een aantal vaste activiteiten aan, maar zien ideeën voor activiteiten ook graag tegemoet. Ook als u een ruimte nodig heeft voor een eigen activiteit kunt u bij ons terecht.

Meer informatie

Voor meer informatie over het steunpunt kunt u contact opnemen met Ida Verbiest, coördinator steunpunten en dagverzorging. Ze is bereikbaar via 06-30102551 of iverbiest@groenhuysen.nl. Het steunpunt is tijdens de openingstijden bereikbaar via 088-5573440.Graag tot ziens op het steunpunt voor ouderen aan het Midzomerplein 4 in Bosschenhoofd.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief