Rosemary’s Lingerie viert 15-jarig bestaan

Bedrijvig Nieuws

OUD GASTEL - Rosemarie Englebert werd afgelopen week bedolven onder de felicitaties. De eigenaresse van Rosemary's Lingerie ontving talloze gelukswensen naar aanleiding van het 15-jarig bestaan van haar speciaalzaak aan de Dorpsstraat in Oud Gastel. "De belangstelling was overweldigend. Ik ben enorm verwend met bloemen, kaartjes en een heleboel lieve woorden. Dat heeft me ontzettend goed gedaan. Want zonder mijn klanten had ik deze mijlpaal nooit bereikt."

DOOR KEVIN VAN BOXEL

Rosemarie Englebert heeft een hectische week achter de rug. De deur van Rosemary's Lingerie, gevestigd aan de Dorpsstraat in Oud Gastel,werd bij tijd en wijle platgelopen. "Op dinsdag 18 juni bestonden wij precies vijftien jaar. Het leek ons een mooie gelegenheid om juist op dat moment iets extra's te doen voor onze klanten. Om ze te bedanken voor hun trouwe steun de afgelopen jaren. Daarom hadden we voorafgaande aan het jubileum ruim zevenduizend flyers verspreid. En natuurlijk hoop je dan op wat extra aanloop. Maar dit overtrof echt al onze verwachtingen", aldus Englebert.

OndernemersbloedHet ondernemersbloed stroomde al op jonge leeftijd door de aderen van Englebert. Na diverse opleidingen en cursussen besloot de Gastelse de sprong in het diepe te wagen en haar eigen winkel te openen. "Het was altijd mijn droom om voor mezelf te beginnen. En toen tijdens mijn stage bij Malin in Oud Gastel het naastgelegen pandje aan de Dorpsstraat voor de verhuur beschikbaar kwam, heb ik die kans met beide handen aangepakt", herinnert de eigenaresse zich nog.

Unieke kansMaar na ruim vier en een half jaar deed zich opnieuw een unieke mogelijkheid voor. "Toen kwam mijn huidige pand te koop te staan, even verderop in de straat. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Dat is toch de wens van elke ondernemer, een eigen stekje. We hebben toen snel de knoop doorgehakt en alles in gang gezet. Sinds zeven jaar woon ik hier ook, samen met mijn man en twee kinderen. Die verhuizing is ook gelijk één van mijn persoonlijke hoogtepunten", vertelt de Gastelse. Naast het verkopen van lingerie, nachtmode, ondermode en badmode is Rosemary's Lingerie sinds drie jaar ook specialist op het gebied van borstprotheses. "Toen heb ik de opleiding tot mammacare adviseur succesvol afgesloten. Wij werken op de mammacare-afdeling zoveel mogelijk op afspraak, zodat we voldoende tijd hebben voor de klant. Ook hebben we contracten met de zorgverzekeraars, zodat wij het administratieve gedeelte uit handen van de klant kunnen nemen", aldus de onderneemster.

Ouderwetse serviceDe toekomst ziet de Gastelse met veel vertrouwen tegemoet. "Zo lang je maar actief bent en blijft. Ondernemen is de sleutel naar het succes. Het komt niet zomaar allemaal maar aanwaaien, het is hard werken. Maar ik doe het met alle liefde en plezier. Daarnaast onderscheiden wij ons door de persoonlijke service en hebben wij voor ieder wat wils, van jong tot oud. Dus kom gezellig een keertje langs en ontdek onze moderne winkel met een ouderwetse service", besluit Englebert.

Rosemary's Lingerie, Dorpsstraat 25, Oud Gastel, 0165-513470, www.rosemaryslingerie.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief