Wijkverenigingen en bandjes steunen Gastels Glazen Huis

algemeen

OUD GASTEL - Enkele ondernemers uit Oud Gastel hebben het initiatief genomen om een stichting op te richten voor het behoud van het Gastelse zwembad.

Deze stichting gaat geld inzamelen, wat later wordt gebruikt om het zwembad te steunen en op het huidige niveau te houden (zie: www.glazenhuisoudgastel.nl). Ook willen ze zo samen met de Gastelse gemeenschap laten zien dat we het zwembad belangrijk vinden. Dat is een goede zaak, want het zwembad hoort bij Oud Gastel en zij opgroeiende jeugd. Daarom willen de Gastelse wijkverenigingen en bandjes deze actie steunen door een Gastels Dorpsfeest te houden. Op vrijdag 7 juni vanaf 18.00 uur organiseren zij een barbecue voor alle inwoners met ouwe Gastelse spellekus en straatmuziek met bandjes. De helft van de opbrengst gaat naar het Glazen Huis. Opgeven en betalen kan op zaterdag 18 mei van 10.00-12.00 uur in het sportcafé van het Veerhuis en op zaterdag 25 mei van 13.00-15.00 uur in het sportcafé van het Veerhuis.

Op zaterdag 7 juni wordt dan bij het Glazen huis bekend gemaakt wat we samen hebben ingezameld. Helpt U mee deze actie tot een succes te maken? Samen staan we sterk!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief