Schoolatletiek Oudenbosch

algemeen

OUDENBOSCH - Woensdagmiddag 24 april stond op het sportpark Albano alles gereed om de kinderen te ontvangen die gingen deelnemen aan de voorronde schoolatletiek bij AVO’83.

Om half twee begon de wedstrijd. Deze bestond uit de volgende onderdelen: 60 mt sprint, verspringen, balwerpen, 600 meter en als afsluiting de estafette 10 x 60 meter. De teams van de Mariaschool, de Klinkert, de Regenboog, de Bukehof, de Schakel, St. Joannesschool, de Linde en de St. Bernardusschool maakten er een gezellige en spannende wedstrijd van. In totaal 14 teams van deze scholen deden aan de wedstrijd mee. Mevr. Kalis van de radio heeft een reportage gemaakt en enkele sporters geïnterviewd. Dit alles kon je zaterdag horen op Radio Halderberge in het jeugdprogramma.

Aan het eind van de middag werd de einduitslag opgemaakt en kon de prijsuitreiking beginnen. Wethouder Suijkerbuijk kwam de bekers uitreiken aan de prijswinnaars bij de jongens en meisjes. Bij de meisjes was de uitslag: 1e Mariaschool; 2e St. Bernardus en 3e de Regenboog. Bij de jongens was de uitslag: 1e St. Bernardus en 2e St. Joannesschool. Deze vijf teams gaan door naar de regionale finale die op zaterdag 8 juni op het sportpark "Rozenoord" te Bergen op Zoom wordt gehouden. De deelnemende scholen hebben de volledige uitslag al ontvangen en deze staat ook op de sites: www.avo83.nl/uitslagen en www.regio12.nl/schoolatletiek. Dit alles kan natuurlijk niet georganiseerd worden zonder de hulp van de vele vrijwilligers, die weer een middag of zelfs een hele dag op sportpark Albano hebben geholpen om alles piekfijn te begeleiden. Vanuit de organisatie hiervoor heel hartelijk dank.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief