Logo internetbode.nl/halderberge

Tweetal aangehouden voor diefstal op Borchwerf II

  112 Meldingen

ROOSENDAAL/OUD GASTEL - Een man en een vrouw zijn zaterdagmiddag aangehouden voor het stelen van geluidsapparatuur en auto-ondersteunende materialen op industrieterrein Borchwerf II in Roosendaal. De politie kwam het tweetal op het spoor doordat een alerte getuige een verdachte auto met Pools kenteken had aangetroffen op de hoek van de Marconistraat met het Heilig Hartplein.


De auto zou in de nacht van dinsdag op woensdag gebruikt zijn bij een diefstal op het industrieterrein, wat was vastgelegd met een bewakingscamera. De getuige belde daarom de politie die een onderzoek instelden. Dat leidde naar een woning aan het Heilig Hartplein. "De agenten zagen een man en een vrouw in de woning, nadat ze hadden geroepen dat ze de deur moesten open maken", meldt de politie.

"Na enkele minuten deed de vrouw de algemene toegangsdeur van de flat open. In de woning troffen de agenten de man niet aan, maar wel tassen met diverse auto-onderdelen." de politie had het vermoeden dat deze spullen zijn gestolen en daarom werd de vrouw in ieder geval aangehouden. De man klom ondertussen naar een lagere verdieping, maar werd ook alsnog aangehouden.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief