Foto: Gemeente Halderberge

Techniekopleidingen voor Oudenbosch

  algemeen

OUDENBOSCH - Markland College en Stichting Vakopleidingen Metaal West-Brabant werken samen met de gemeente aan een kennis- en leercentrum voor techniekopleidingen. Het centrum komt in Oudenbosch te staan en wordt naar verwachting per 1 januari 2020 operationeel.


Het gaat om een opleidingsroute van vmbo tot en met niveau 4 mbo-bbl. Binnen de programma's wordt ook nauwe samenwerking gezocht met het ROC en het regionale bedrijfsleven. Wethouder Melisse: "Door de start van deze opleidingsroute krijgt Halderberge een ijzersterk opleidingsaanbod voor leerlingen van 12 tot na 18 jaar. Ik ben dan ook erg trots op deze samenwerking!" De Economische Koepel heeft in eind 2018 een subsidie toegekend aan dit initiatief om zo een bijdrage te leveren aan de instroom en duurzame inzet van goed opgeleid technisch personeel. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief