Jumbo Broos is genomineerd in de categorie Business to consumer.
Jumbo Broos is genomineerd in de categorie Business to consumer. (Foto: )

Genomineerden Business Awards 2019 zijn bekend

  algemeen

HALDERBERGE - Het duur nog even, maar op zaterdag 2 november is de eerste editie van de uitreiking van de Business Awards Halderberge georganiseerd door Stichting Ondernemergala Halderberge. Tijdens deze avond strijden de genomineerden voor de titel. Tot eind juni konden bedrijven worden aangedragen en deze week zijn de genomineerden bekend gemaakt. In de categorie business to business zijn dat Novo Packaging uit Stampersgat, HP printer uit Hoeven en Autoschade Roks uit Hoeven. In de categorie business to consumer maken Verkeersschool Frijters uit Oud Gastel, Jumbo Broos uit Oud Gastel en Breda Aviation uit Bosschenhoofd kans op de titel.


Stichting Ondernemersgala Halderberge heeft de award in het leven geroepen en schakelde daarbij de hulp van inwoners van de gemeente Halderberge in. Zij konden tot 30 juni kunnen ondernemers aandragen via ondernemers-gala.nl. De bedrijven moesten aan een aantal criteria voldoen. Zo moest het bedrijf KvK geregistreerd zijn vóór 01-06-2014 en gevestigd zijn in de gemeente Halderberge.

Bezoek

Deze week werden de zes genomineerden bekend gemaakt. Drie in de categorie business to business en drie in de categorie business to consumer. Alle zes kregen zij een bezoekje, zodat de genomineerden op feestelijke wijze op de hoogte werden gebracht van hun nominatie. Voorzitter Jürgen Broos bezocht met een speciale plaquette en een bos bloemen langs alle zes de bedrijven. "De genomineerde ondernemingen zijn door de selectie-commisie genomineerd wegens hun onderscheidende vermogen in hun branche, innovatief ondernemerschap, financiële stabiliteit en continuïteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen", aldus de jury.

Uitreiking

In de categorie business to business kregen Novo Packaging uit Stampersgat, HP printer uit Hoeven en Autoschade Roks uit Hoeven een bezoekje van voorzitter Broos. Ook ging hij langs bij Verkeersschool Frijters uit Oud Gastel, Jumbo Broos uit Oud Gastel en Breda Aviation uit Bosschenhoofd die in de categorie business to consumer kans maken op de award.

Entertainment

Op 2 November 2019 zal tijdens de eerste editie van de business awards Halderberge de winnaar in beide categorieën bekend worden gemaakt. "Tijdens deze avond strijden de genomineerden voor de titel Ondernemer van het Jaar 2019. Zij zullen de aanwezigen inspireren met hun ideeën voor vernieuwend ondernemerschap. In een avondvullend programma met entertainment zullen in de categorieën B2B en B2C de ondernemers van het jaar 2019 Halderberge worden gekozen", zo legt de organisatie uit. "Onder leiding van dagvoorzitters Rob en Emiel belooft het een spetterende avond te worden in 't Veerhuis in Oud Gastel." Een deel van de opbrengst gaat naar een nog nader te bepalen goed doel. Er zijn nog enkele kaarten te bestellen via ondernemers-gala.nl 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief