Hilarisch: wethouder Melisse sprint door de supermarkt tijdens 1 minuut gratis winkelen

Hilarisch: wethouder Melisse sprint door de supermarkt tijdens 1 minuut gratis winkelen

HOEVEN - Wethouder Thomas Melisse mocht afgelopen dinsdag één minuut gratis winkelen in de Albert Heijn in Hoeven. Een taak die hij met verve heeft uitgevoerd. Met een bedrag van bijna 800 euro kwam hij bij de kassa.


Melisse deed, net als vele anderen, mee aan een actie om één minuut gratis winkelen te winnen. Afgelopen dinsdag was het zo ver en mocht Melisse, samen met zijn compagnon Tom van den Hout, één minuut de Albert Heijn in Hoeven onveilig maken. De mannen wisten meteen wat ze in hun wagentje wilden hebben, vlees én alcohol. Uiteindelijk werd er voor bijna achthonderd euro afgerekend bij de kassa. Samen met Tom wist hij binnen één minuut voor maar liefst 780,57 euro in z'n wagentje te proppen! Stichting Het Vergeten Kind zal hier ook blij mee zijn, want zij krijgen hetzelfde bedrag ook gedoneerd.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>