De kampioenen 2019 Stella (l) en Nicky.
De kampioenen 2019 Stella (l) en Nicky. Foto: nvt

Finals bij Hippisch Centrum Piaffe een daverend succes

Sport en vereniging

OUD GASTEL - Zondag 15 december werden de jaarlijkse 'Finals' gehouden op Hippisch Centrum Piaffe. Dit betekent dat de beste amazones van 2019 in zowel de dressuur als het springen het tegen elkaar opnemen om in bezit te komen van de felbegeerde titel 'Kampioen 2019' en de daarbij horende wisselbeker!

Het was een super spannende dag, er werd hard gestreden maar ook genoten van de gezelligheid. Het Carrouselteam en Voltigeteam zetten tussendoor twee spectaculaire shows neer. Er was gluhwein, warme chocomel met slagroom en ondergedompeld in de in kerstsfeer ondergedompelde manege was het weer goed toeven.

Voor de gelegenheid was de prijsuitreiking door middel van een heuse parade te paard. Inclusief ereronde van de winnaars onder luid applaus van de talloze toeschouwers.

Uitslagen

Kampioen 2019 Dressuur is geworden Stella van de Vreugde met Spoetnik; 2e Tessa Naalden met Spoetnik; 3e Laura Voorbraak met Rover.

Kampioen 2019 Springen is geworden Nicky van Dijk met Bingo; 2e Guusje Palings met Bingo; 3e Roxy Roozendaal met Phoebe.

We kijken weer terug op een zeer geslaagde dag en iedereen gaat natuurlijk weer hard trainen voor een nieuw competitie seizoen in 2020!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief