Bierfestival Hoeven krijgt winterse editie
Foto:

Bierfestival Hoeven krijgt winterse editie

HOEVEN - Na twee zomerse edities wordt er in 2020 door Brouwerij 't Meuleneind en Bovendonk ook een bierfestival in januari georganiseerd. "Iets anders van opzet dan het Hoevens Speciaalbierfestival, maar op z'n minst net zo bijzonder", aldus Joost Dommisse en Wim Hofstede, organisatoren van de festivals.


Echte bierliefhebbers komen op zaterdag 25 januari zeker aan hun trekken. Er staan namelijk bieren op het menu die bijna niet verkrijgbaar zijn. "De Barrel Aged Bieren zijn een bijzondere categorie bieren", aldus Joost Dommisse. "Ze zijn gelagerd op wijn, whiskey, gin of bijvoorbeeld portvaten. Dat geeft een bijzondere en complexe smaak. Echt voor de fijnproevers." Er zijn 45 speciaalbieren te proeven, van veelal kleine, Brabantse brouwerijen, maar ook van La Trappe, die twee exclusieve bieren inbrengt.

Kaarten zijn beschikbaar via de website van Bovendonk.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>