Afbeelding
Foto: Wesley van der Linde

Glasvezelcampagne voor Bosschenhoofd en Oud Gastel van start

Door: Peter Houtepen Algemeen

BOSSCHENHOOFD/OUD GASTEL - In februari start Glasvezel buitenaf een glasvezelcampagne in Bosschenhoofd en Oud Gastel. Inwoners kunnen een glasvezelabonnement voor internet, tv en/of telefonie afsluiten bij een dienstaanbieder.

Wanneer 35 procent van de inwoners van beide dorpen zich vóór 14 april 2020 aanmeldt, dan gaat de aanleg van glasvezel door. In Hoeven en Stampersgat is er al zicht op glasvezel, en er ligt al glasvezel in Oudenbosch. Daarnaast zijn in het buitengebied van de gemeente Halderberge de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg inmiddels gestart. Indien de campagne succesvol is in Bosschenhoofd en Oud Gastel is straks de hele gemeente Halderberge voorzien van glasvezel. 

Om bewoners persoonlijk te informeren over de aanleg, kosten, voorwaarden en planning worden op 10, 11 en 12 februari informatieavonden georganiseerd. "Tijdens deze informatieavonden zijn ook de dienstaanbieders aanwezig. Mensen die zich al willen oriënteren op glasvezelpakketten, kunnen bij hen terecht met vragen," vertelt Piet Grootenboer, directeur Glasvezel buitenaf.  

De informatieavonden vinden plaats op maandag 10 en dinsdag 11 februari in 't Veerhuis in Oud Gastel, en op woensdag 12 februari in restaurant De Haard in Bosschenhoofd, steeds van 19.00 tot 21.30 uur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief