Radiografische miniatuur in opbouw.
Radiografische miniatuur in opbouw. Foto: prive

Aftellen seizoen Pullingteam Rocky is begonnen

Sport en vereniging

HOEVEN - Eind van deze maand, op zaterdag 21 maart, zullen de eerste verrichtingen van Rocky in het seizoen 2020 in Assen te zien zijn.

Wij, als team zullen aanwezig zijn bij het grootste indoor spektakel van Europa en aansluiten bij een bekerwedstrijd aan het einde van de avond. De indeling op dit moment is dat de Prostock klasse om 18.30 uur zal starten en wij direct aan de bak mogen. In totaal zullen in de klasse 9 teams aanhaken, waaronder de gehele Nederlandse top en Europese kampioenen van afgelopen jaren. Als volger van ons team weet u dat wij uitstraling na prestatie op plek 2 hebben staan.

Niet alleen Rocky, maar ook de vrachtwagen combinatie en het team zijn daar voorbeelden van. Waar afgelopen dagen de combinatie spik en span werd gemaakt, is nu ook de werkplaats onderhanden genomen en is er begonnen deze uitstraling ook daar door te voeren. Na het opruimen en verplaatsen van diverse items heeft de vloer een metamorfose ondergaan. In een ander gedeelte van de werkplaats waren werkzaamheden gaande, zoals teamlid Rob het noemt “geen betere raad dan voorraad”.

Afgelopen week kregen wij enkele foto’s van René Freimann uit Duitsland, hij is begonnen met de nieuwbouw van zijn radiografische mini Rocky. Natuurlijk had hij al een look a like maar nu is hij deze Rocky op 1:10 schaal aan het bouwen.

Op onze facebookpagina zullen wij geregeld nieuws plaatsen over de wedstrijden, nieuwbouw wipkar en nieuwe merchandising items.

De teller van vind-ik-leuks van onze pagina staat nu op 8751, bij het bereiken van 9000 zal er weer een fantastische prijs vergeven worden, dus like en deel deze pagina zoveel mogelijk. https://nl-nl.facebook.com/rockypullingteam



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief