Afbeelding
Foto: Videostill PowNed

VIDEO: Pownews voor de tweede keer op bezoek bij Robbert van den Broeke

Door: Vera de Geus

OUDENBOSCH - PowNews heeft wederom een bezoek gebracht aan Halderberge. De landelijk bekende presentator Dennis Schouten nam medium Robbert van den Broeke uit Hoeven dit keer mee naar de 5G mast naast het voormalige politiebureau in Oudenbosch om met hem te praten over de risico's van 5G. Ook deed Van den Broeke een poging tot het oproepen van ufo's en vertelde hij eerder deze week wakker te zijn geworden met de letters 5G op zijn voorhoofd. Volgens hem een buitenaardse waarschuwing. 

Hoevenaar Robbert van den Broeke gaf vorige week al een interview aan PowNews.Dat interview werd gehouden bij het hertenkamp in Hoeven en ging over de gevaren die 5G volgens Van den Broeke met zich mee zou brengen. Enkele dagen later werd Van den Broeke naar eigen zeggen wakker met 5G op zijn voorhoofd. Daar wilde PowNews meer van weten en zo kwam Dennis Schouten voor de tweede keer in korte tijd naar Halderberge.

Veel bekeken

Dit keer namen ze hem mee naar de 5G mast naast het voormalige politiebureau in Oudenbosch. Robbert vertelde over 5G, de tekens op zijn hoofd en deed een poging om ufo's op te roepen. "Helaas lukte het dit keer niet", vertelt het medium na afloop. Jammer want twee jaar geleden lukte het wel toen een journalistvlogger mij interviewde. Toen verschenen er op klaarlichte dag lichtobjecten boven ons toen ik er om vroeg (zie video 2, red.)" 

Van den Broeke kijkt met een goed gevoel terug op de opnames en uitzending. "Ik vond het interview op zich wel goed. Het is natuurlijk een programma met humor. Tussendoor het liedje van Jannes had voor mij niet per se gehoeven, maar de boodschap is er gelukkig wel in gebleven. Dennis gaf aan dat het vorige filmpje heel veel bekeken is (bijna 350.000 keer, red.) Dat hem dat opviel, vond ik fijn om te horen want ook al lachen sommige mensen om wat ik vertel, ze blijven het toch volgen en uiteindelijk nemen bepaalde groepen het wel serieus. En de Amerikaanse Nancy Talbott, die het wetenschappelijke onderzoek naar mij leidde, zei altijd: als je wilt dat mensen naar je luisteren, kun je ze beter maar eerst aan het lachen maken. Dan hebben mensen zin om naar je te luisteren dan wanneer het allemaal hele zware kost is."  

NB: PowNed geeft aan dat het een 5G-mast betreft. Uit antennekaart.nl blijkt dit echter niet. Het zou dan gaan om een enkele 4g zender/ontvanger van Vodafone en een C2000 zender/ontvanger die door de hulpdiensten gebruikt wordt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief